Nieuws

MAART 2020 CORONA UPDATE

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die het kabinet  kenbaar heeft gemaakt, willen wij ons graag houden aan het minimaal contact hebben met onze cliënten.

Wij hebben als organisatie besloten om het huisbezoek welke met u is ingepland om te zetten naar een telefonisch contact.
In dit gesprek wordt dezelfde informatie gegeven als bij een huisbezoek, zodat u goed geïnformeerd uw kraamtijd in gaat.

Voor alle intakes die al ingepland zijn, wordt er persoonlijk contact met u opgenomen.

De borstvoedingsvoorlichting is voorlopig opgeschort. Indien er tijdens de kraamperiode extra aandacht voor de borstvoeding nodig is kan de kraamverzorgende contact opnemen met onze lactatiekundigen voor advies.

Heeft u nog vragen? bel ons gerust op 020-6006667.

 

APRIL 2019

Ben je zwanger, woon je in Amsterdam en wil je graag een cursus of een workshop volgen, maar heb je een uitkering van op of onder het minimum niveau (alleenstaand €978,- / Samenwonend €1398,-), óf maak je gebruik van de stadspas?

Kijk dan eens op www.rondomdegeboorte.nl

 

 

Voorlichting borstvoeding

Het is bewezen dat een goede voorbereiding een positieve invloed heeft op het  slagen van de borstvoeding in de kraamperiode.

Ack Zorgmaat Kraamzorg en De Baker kraamverzorging heeft daarom haar eigen borstvoedingsvoorlichting ontwikkeld. Geef uzelf en uw partner nu op voor onze borstvoeding voorlichtingsmiddag!

Elke 1e donderdag van de maand van 13.00 uur tot 15.00 uur.

U kunt zich  opgeven via:

borstvoeding@ackenzorgmaat.nl

Kosten €10 en uw partner (of moeder, schoonmoeder, zus) is natuurlijk ook van harte welkom en daarom gratis.

U bent van harte welkom op onze locatie aan de Hollandse kade 21, 1391 JD te Abcoude.

De koffie en thee staat klaar!

Stichting Baby Hope

Wij zin nu officieel inzamelpunt voor stichting Baby Hope. De spullen die over zijn uit het kraampakket kunt u bij ons inleveren.