About-us

About Ack Zorgmaat Kraamzorg.

Professionals in maternity care.

Ack Zorgmaat Kraamzorg has been providing professional maternity care in Amsterdam and the surrounding area since 1986.

At Ack Zorgmaat Kraamzorg, approximately 40 employees are employed who give shape to a professional organization with 1000 treatments per year.

All employees have received specialist training and are regularly trained.

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
27 entries.
Elsbeth & Pieter Elsbeth & Pieter from Amstelveen wrote on 19 June 2022 at 15:38:
Wij hebben een heerlijke, ontspannen kraamtijd gehad door de hulp van Elisa. Wat een fijne, kundige en rustige kraamhulp ben jij. Na een snelle bevalling in het ziekenhuis, zijn wij thuis ontzettend goed ‘opgevangen’ door Elisa. Dank voor alle hulp bij ons derde kindje, het weg vouwen van alle wassen en de andere huishoudelijke taken, de fijne adviezen en gesprekken EN het beantwoorden van de honderd vragen van onze twee andere kindjes. Dank dank dank Elisa!
Joanna Joanna wrote on 18 May 2022 at 17:09:
First time parents here. Our daughter was born on April the 5th and we were lucky to have the best possible help - Margo. Besides teaching us all we needed to know about newborns, she gave us the confidence that we can in fact do it (and, surprisingly, be quite good at it). We are forever grateful for the wonderful week with Margo. Highly recommend!!
Marte & Daan Marte & Daan from Amsterdam wrote on 20 March 2021 at 19:00:
Na de geboorte van onze dochter hadden wij het geluk om kraamzorg te mogen krijgen van Myriam en Elisa. Ze hebben heel liefdevol voor onze dochter gezorgd, en ook mij goed verzorgd met lekkere ontbijten, lunches en bakjes fruit. Daarnaast ook veel goede adviezen. Heel veel dank voor de goede zorgen dames, jullie hebben er voor gezorgd dat we een hele ontspannen kraamweek hebben gehad!
Admin Reply by: Astrid Noordenbos
Wat fijn om te horen!
Familie Abdellaoui Familie Abdellaoui from Amsterdam wrote on 5 March 2021 at 20:02:
Bij deze onze dank voor de geleverde diensten van Kraamzorg De Baker en ACK in het algemeen en onze speciale dankbaarheid voor de zorg van Jennifer. Eerst hadden wij Kirsten maar deze topper(vooral lactatiekundigheid was top) hebben wij helaas maar 2 dagen mogen ervaren. Daarna kregen wij Jennifer voor 5 dagen en het voelde gelijk vertrouwd en gezellig en ze deed haar werk met veel enthousiasme en liefde. Ze ontlaste ons enorm met de baby en zij voorzag ons van advies op maat. Je tips hebben 1 voor 1 allemaal geholpen! Haar aanpassingsvermogen en flexibiliteit was zeer aangenaam. Ook was ze heel leuk met de kids die haar nu al missen en vragen waarom ze na morgen niet meer komt. Heel heel heel veel dank lieve Jennifer voor de fijne kraamtijd. Gr. Fam Abdellaoui
Admin Reply by: Astrid Noordenbos
Wat leuk om te lezen Fam Abdellaoui! Ik zal Kirsten en Jennifer op de hoogte brengen van uw revieuw 🙂
Martijn Nederveen en Lucia Rojas Hernandez Martijn Nederveen en Lucia Rojas Hernandez from Amsterdam wrote on 28 September 2020 at 13:40:
Graag willen wij langs deze weg nogmaals Vanessa en Ingeborg bedanken voor de uitstekende kraamzorg die zij hebben geboden aan ons. Beiden waren zeer deskundig, enthousiast en hulpvaardig. Door deze prima kraamzorg zijn wij goed voorbereid om nu zelf deze zorgtaken uit te voeren bij onze zoon.
Melvin & Nikky Melvin & Nikky from Oostzaan wrote on 26 July 2020 at 13:28:
Wat hebben wij genoten van onze week kraamzorg en de opstart van Daeley! De eerste 3 dagen hadden we Mila en daarna Miranda. We gaan beide hulpen zo enorm missen. Ze hebben ons enorm goed voorgelicht. Het voelde heel erg vertrouwd met beide dames in huis. We gaan jullie heel erg missen! Heel veel liefs, Melvin - Nikky & Daeley ♡
Valeria & Matthias Valeria & Matthias from Amsterdam wrote on 20 July 2019 at 15:49:
Wij zijn enorm tevreden met de kraamzorg van Ingeborg. Ze leert ons enorm veel over het zorgen voor onze eerste baby. Ze richt zich niet alleen op de ondersteuning, maar ook in het overbrengen van kennis en vaardigheden. Wij zijn flink ontlast en hebben een steile leercurve gehad door haar. Enorm bedankt Ingeborg.
Naoufel Naoufel from Amsterdam wrote on 10 July 2019 at 15:00:
Wij hebben in onze kraamweek de eerste 3 dagen de hulp gekregen van Ingeborg en wij waren super blij met haar. Het was gezellig en wij hebben heel veel nuttige adviezen en tips van haar gekregen. Zij doet haar werk met heel veel plezier en liefde. We vonden het heel jammer dat we haar maar 3 dagen hebben gehad omdat zij op vakantie ging, maar ze liet ons vol zelfvertrouwen achter met de kleine. En de vakantie was haar zeker gegund ! Ingeborg bedankt..
Lyn Lyn from Uithoorn wrote on 27 May 2019 at 18:53:
Van 6 t/m 13 maart 2019 kregen we kraamzorg van Loes! Wat waren wij blij met de 8 dagen aaneengesloten zorg van Loes. Zorgzaam, behulpzaam, neemt initiatief om ons minder tot geen huishoudelijk werk te bezorgen naast het verzorgen van onze zoon van 20 maanden en pasgeboren meisje. Daarnaast geeft ze ons de nodige advies. Niet teveel niet te weinig. Precies goed. We hebben haar intussen tijd wel gemist! Dank!
Nienke & Robbert Nienke & Robbert from Amsterdam wrote on 9 April 2019 at 17:02:
In de eerste dagen met ons zoontje hebben wij gebruik mogen maken van de zorg en hulp van Leonie en wát waren wij daar blij mee!! We kwamen op zondag ochtend om 6u thuis met een kleine baby, niet wetende wat te doen en om 9u was ze daar dan, de kraamverzorgster Leonie! Leonie heeft ons fantastisch geholpen en verzorgd in de eerste week, ze heeft ons enorm op weg geholpen bij het opstarten van de borstvoeding, ze heeft Nienke heel goed verzorgd en bijgestaan bij het fysieke herstel, heeft ons heel erg veel bruikbare tips gegeven, heeft ons fantastisch verzorgd en gezorgd dat we genoeg bleven eten en drinken en bovenal heeft ze ons het vertrouwen weten te geven dat wij het ook zelf kunnen na haar vertrek. Leonie weet precies aan te voelen waar mensen behoefte aan hebben, wanneer op de achtergrond te blijven en wanneer juist in te stappen en vertrouwen te geven. Al met al was Leonie echt een TOP kraamverzorgster en hadden wij niemand anders kunnen wensen in de eerste kwetsbare en mooie dagen met een nieuw klein leventje in huis. Dankjewel!!!
Nicole Rietvelt Nicole Rietvelt from Amsterdam wrote on 21 March 2019 at 16:29:
Wij zijn zeer tevreden en blij met de kraamzorg die wij hebben ontvangen van Miranda, zij was de hele week bij ons en heeft ons enorm goed geholpen. Herstellende van een keizersnee heeft zij zowel mij als onze baby Katie erg goed verzorgd en heel veel goede tips gegeven voor de verzorging en borstvoeding. Verder is ze heel aardig en sociaal en was het gewoon heel fijn om haar in huis te hebben. We gaan haar missen!
E.Y Acosta Miranda E.Y Acosta Miranda from Amsterdam wrote on 15 March 2019 at 22:27:
A friend of mine recommended me this company and she was so right. I couldn't ask for better help. We had Miranda the first day and the rest of the week Leoni, I think about her all the time. She is just an amazing human being, caring and helped me so much. If I had another baby I'd love to have Leoni again. I really can't express how happy I am to have had her at home. Thank you so much Leoni for all the information and for helping us during our first week as new parents! We miss you!.. Yamileth, Dario & baby Sebastian.
Annet Annet from Amsterdam wrote on 4 March 2019 at 12:18:
Mounira is bij ons geweest en heeft ons ontzettend geholpen. De borstvoeding lukte niet, zelfs niet met een lactatiekundige en met Mounira's hulp lukte het meteen! Onze dochter was dol op haar en ik kon haar met een gerust hart achter laten. Ik ging even slapen en toen ik wakker werd was ons hele huis opgeruimd en de keuken schoon, wat was het een heerlijke tijd die ze echt bijzonder heeft gemaakt. Dank je!
Sandra Sandra from Amsterdam wrote on 28 February 2019 at 10:03:
Ik heb met de geboorte van mijn beide zoontjes Femmie als kraamverzorgster gekregen. Wat een super goede kraamverzorgster! Ze kan goed aanpakken maar neemt ook de tijd voor je en past zich aan bij wat op dat moment het meest nodig is. Superfijn!
San & Marco San & Marco from Amsterdam wrote on 27 February 2019 at 21:38:
Wij hebben met Femmie een ontzettend gezellige kraamtijd gehad en zijn als ouders en broertje flink in de watten gelegd. De kraamtijd is voorbij gevlogen. Bedankt Femmie voor de lieve zorgen en ze zijn gek dat ze je laten lopen!
Rosanne Rosanne from Amsterdam wrote on 13 February 2019 at 21:20:
Wat was t fijn om Loes te hebben als kraamverzorgster tijdens onze kraamtijd! We zijn goed verzorgd en konden met al onze vragen bij haar terecht. We missen haar lekkere ontbijtjes nu al :). Lieve groetjes van Roos, Barry en kleine Harvey x
Fam. Terborg Fam. Terborg from Amsterdam wrote on 20 January 2019 at 11:47:
Hoi hoi we hebben een geweldige kraamzorg tijd achter de rug met Cherryl, Maryam en Peggy. Ik mis ze enorm maar ze hebben mij voldoende kennis meegegeven om het de komende tijd alleen te kunnen! Ik ben een zeer tevreden mama.
Rachel Ketelaar Rachel Ketelaar from Amsterdam wrote on 16 January 2019 at 17:32:
De kraamzorg die ik eind december (2018) heb mogen ontvangen vond ik geweldig. Het weekend begon met Fatima en doordeweeks werd het Judit. Beide dames waren ontzettend lief, behulpzaam, gastvrij en heel erg hulpvaardig bij de borstvoeding. Ik hoorde weleens ‘horrorverhalen’ over kraamzorg, maar mijn kraamverzorgenden hebben mijn verwachtingen overtroffen. Echt een aanrader! Dames en Ack, ontzettend bedankt voor jullie hulp en goede zorg. 😘
Samantha Samantha from Amsterdam wrote on 31 December 2018 at 21:52:
De eerste dag heeft Margo ons geholpen en de overige dagen Miranda. Bij beide dames hadden wij een goed gevoel. Margo hebben wij maar 1 dag mogen ervaren, maar omdat dit de 1e was, was deze erg fijn. Miranda mochten wij voor de andere dagen verwelkomen. Wij zijn erg tevreden hoe het is gegaan. Goede uitleg gehad en erg behulpzaam. Een juiste combinatie tussen vriendelijkheid, informatief, ervaring en niet het gevoel hebben of er een 'vreemde' in huis was. Al met al een zeer goede klik en mochten wij het geluk hebben een 2e kind te krijgen zullen wij weer proberen Miranda te krijgen!
Aleid Aleid from Amsterdam wrote on 24 December 2018 at 18:23:
Wij zijn ontzettend tevreden met de kraamzorg van Leonie. Ze heeft ons geweldig begeleid in de eerste week met ons dochtertje. Ze gaf waardevolle adviezen en bood een luisterend oor. Ook nam ze op de juiste momenten afstand, waardoor wij het zelf moesten doen en ons zelfvertrouwen in de zorg voor de baby toenam. Heel veel dank, ook voor de gezelligheid, Leonie!